’s Zomers Botanical Flower abonnement

De allermooiste bloemen, samengesteld in onze binderij, bezorgd bij jou thuis. Gun jezelf het ’s Zomers Botanical Flower abonnement: wekelijks een vers en stralend boeket met seizoensbloemen, neergezet op de plek van jouw keuze. En de vorige, die nemen we weer mee.  

Soms onbewust, zie je een boeket in huis zomaar een tiental keren per dag staan. In het voorbijgaan snuif je de levendigheid op. Bloemen maken je dag blijer, kleurrijker. Ze zijn één van de fijne dingen des levens.

Verwen jezelf, jouw huis, jouw huisgenoten met het ’s Zomers Botanical Flower abonnement. Naast dat we al vele jaren wekelijks boeketten en bloemwerken bij restaurants, winkels en bedrijven in het hele land neerzetten, bieden we dit nu ook aan voor particulieren in de regio groot  Rotterdam.

Zo werkt het:

‘s Zomers Botanical Flowers
Vul het formulier in, bel of kom langs om jouw wensen te bespreken. We laten ons inspireren door jouw karakter en de plek waar de bloemen komen te staan. Een showstopper op je kookeiland, weelderige bos op tafel of compacte biedermeier voor op de sidetable: we denken met liefde mee.

wij stellen jouw boeket samen
In onze binderij stellen we met zorg jouw bos samen. We bezorgen deze op de dag van jouw keuze en zetten het neer op de plek waar je wil. Je hebt er geen omkijken naar: De vorige bloemen en eventueel ook de vaas, nemen we weer mee.

abonnementsvorm
Je kunt kiezen tussen een wekelijkse of tweewekelijkse bezorging*. Je hoeft geen termijn te bepalen en het abonnement is op ieder moment opzegbaar. De facturatie vindt plaats per maand.

* Wij garanderen dat de bloemen een week mooi staan. Sommige bloemen blijven langer mooi, daar kun je tot twee weken plezier van hebben.

MENU