Kerstmis

Kerst is het perfecte excuus om helemaal los te gaan en je creativiteit te tonen, en er is niets leukers om samen te komen met familie en vrienden om de perfecte decoraties uit te zoeken. Op zoek naar de perfecte manier om je kerstboom dit jaar origineel aan te kleden? Bekijk dan onze kerst collectie om in de kerststemming te komen. 

Kerst collectie 2022 ‘s Zomers

Bekijk onze unieke kerst collectie van 2022!

Kersthangers

We hebben een grote verscheidenheid aan flamboyante hangers om uit te kiezen, waaronder iconische figuren zoals George Michael, Jane Goodall en zelfs Andy Warhol. Voor de echte parfum liefhebbers hebben we een onmisbare bedel in de vorm van een vintage flesje à la Coco Chanel. Wat je persoonlijke stijl ook is, we hebben gegarandeerd een hanger die bij je past. Laat je kerstboom er op zijn best uitzien met onze feestelijke selectie kersthangers.

Kerstbomen

Sla dit jaar de saaie groene boom over en koop een echt unieke kerstboom. Bij ‘s Zomers maken we de kerstboom voor je op maat en ontzorgen we je volledig. Alleen de boom, met- of zonder lichtjes, opgemaakt met kerst ornamenten of een extravagante overdaad aan kunst bloemen en bladtakken. We can do it all! Oh ja we komen de boom ook weer bij je ophalen. Meer weten? Neem dan contact op met onze studio via studio@zomersbloemen.nl of 010-4147713.