Kersthangers

Niets brengt je meer in de kerstsferen dan een mooi versierde boom in het midden van de woonkamer. En wat is een betere manier om een vleugje luxe en karakter aan je boom toe te voegen dan met een van onze speciale kersthangers? Gemaakt van de beste materialen en met zorg handgemaakt, laten onze hangers je boom zeker stralen. Er zijn eindeloos veel manieren om onze bijzondere kerstboomhangers te gebruiken om je kerstboom een unieke en toffe uitstraling te geven.

Bijzondere luxe kersthangers

Onze luxe handgemaakte kerst bedels kun je mixen en matchen om de perfecte look voor je boom te vinden. Coördineer je hangers met je andere kerstversiering als je je aan een bepaald kleurpatroon wilt houden, of laat je boom juist een grote kleurexplosie zijn waar je steeds iets nieuws ontdekt. Er zijn geen regels als het gaat om het gebruik van kerst ornamenten. Je kunt ze op elke gewenste manier ophangen. Ga lekker creatief aan de slag to spice up your tree!

Handgemaakte kerstbedel kopen

Het verschil tussen plastic hangers en handgemaakte kerst bedels? Elk handgemaakt bedeltje is uniek. Goedkope plastic hangers die in fabrieken in massa worden geproduceerd zien er daarentegen altijd hetzelfde uit. Maar niet alleen het uiterlijk onderscheidt handgemaakte bedels. Ook het maakproces is bijzonder. Elke bedel wordt zorgvuldig en tot in de details gevormd. De tijd, moeite en creativiteit die in het maken van elk bedeltje zit, maakt ze zo bijzonder.

Vier kerst bij ‘s Zomers Rotterdam

De tofste en mooiste kerst items in Rotterdam shop je bij ‘s Zomers!

Dieren kersthangers

Ga deze kerst voor een unieke kerstboom dankzij onze unieke dieren kersthangers. Of je nu kiest voor een speelse roze flamingo, een glanzende dalmatier of een super originele paarse kever van glas, deze versieringen maken van jouw kerstboom gegarandeerd een showstopper.

Bloemen kersthangers

Op zoek naar een unieke manier om je kerstdecoratie dit jaar op te leuken? Bekijk dan onze selectie bloemen kersthangers! Kies onder andere uit onze fuchsia bloem of aster met prachtig kleurverloop. Elke hanger is met liefde handgemaakt, en ze vormen een prachtige aanvulling op elke boom of krans. Bovendien zijn ze geweldige cadeaus voor de bloemenliefhebbers in je leven!

Kersthangers van beroemdheden

Altijd al gedroomd om Albert Einstein, Elton John – geheel met veren jasje en glitter, Karl Lagerfeld, Andy Warhol, Post Malone, Vincent van Gogh of George Michael in je woonkamer te hebben? Dan zit je goed met onze kersthangers van je favoriete beroemdheden! Met deze hangers heb jij gegarandeerd de tofste kerstboom.