Studio Zar

Het glaswerk van Studio ZAR is een waar modern statement piece in je interieur. Voor één vaas is er een vakkundig team tot maarliefst drie glasblazers nodig. Zo is jouw opvallende en kleurrijke vaas altijd uniek in zijn soort. ZAR is een eigentijdse ontwerpstudio uit Amsterdam, gespecialiseerd in handgemaakte, mondgeblazen glaswerk. Zit de nieuwe eyecatcher van jouw interieur ertussen?

Toont alle 2 resultaten

Glaswerk van Studio Zar

Studio ZAR is een glaswerk ontwerpstudio uit Amsterdam, gespecialiseerd in mondgeblazen glazen items. Met hun unieke sculpturale ontwerpen, royale omvang en levendige kleuren zijn de design vazen van Studio ZAR uniek in hun soort.

De beste ambachtslieden van Europa komen samen bij ZAR om de glazen kunstwerken te creëren. Voor elke vaas is er een vakkundig team met tot drie glasblazers nodig. Zo weet je zeker dat er tijd en aandacht is besteed aan jouw vaas. Alle vazen zijn uniek en bijzonder door het mondgeblazen glaswerk.

Collectie design vazen van Studio ZAR

Studio ZAR heeft verschillende modellen vazen in allerlei prachtige kleuren. De ontwerpen kenmerken zich door hun moderne, tijdloze aard. Met prachtige afgelijnde vormen kan elk ZAR stuk het kloppende hart van jouw interieur zijn. 

Maak jouw ZAR vaas compleet

Met een paar bloemen of takken krijgen de design vazen van Studio ZAR onmiddellijk een andere dimensie. Omdat de vazen zelf al spreken, is er niet veel nodig om ze tot het volgende level te brengen. Een enkele sprekende bloem of tak zal perfect passen bij het minimalistische ontwerp.

Zijden bloemen zijn ideaal om altijd een prachtig volle vaas te hebben. Deze kunstbloemen verwelken nooit en hebben bijna geen zorg nodig. Daarnaast kan je ze buigen en kneden voor de beste presentatie. Weet je niet precies welk zijden boeket mooi is voor jouw vaas? ‘S Zomers creëert op basis van jouw wensen een uniek stuk dat alle gewenste kleur en sfeer biedt.

Meer fan van verse bloemen? ‘S Zomers heeft alles voor het statement piece in jouw ruimte. Maak de ZAR vaas compleet met echte kleurrijke bloemen van ‘S Zomers. Kom zelf eens kijken in het botanische warenhuis bij de Hofbogen, in het hart van Rotterdam.

Studio ZAR kopen bij ‘S Zomers in Rotterdam

Bestel de iconische vazen van Studio Zar nu online of kom ze bekijken in ons botanische warenhuis in Rotterdam.

Met het ruime assortiment van ‘S Zomers heb je altijd een flinke dosis inspiratie voor jouw interieur. Bij ‘S Zomers vinden we dat je huis jouw unieke stijl moet weerspiegelen. Of je nu op zoek bent naar een levendig boeket om je huis op te fleuren, een stijlvolle vaas of gedurfde woonaccessoires om een statement te maken, we hebben voor ieder wat wils. Shop luxe merken zoals Studio ZAR, Cire Trudon en Jonathan Adler of laat je verrassen door ons assortiment. Kom langs bij onze winkel bij de Hofbogen in Rotterdam of shop online.