Pop-up diner 's Zomers x FOK december '23

À Table! 's Zomers x FOK

Omdat we zo dol op ze zijn hebben we ze nog een keer gestrikt: ’t Holly & Jolly team van FOK. Dat betekent dat we ons opmaken voor een verrukkelijke avond met wijn en spijs in ons Warehouse, voor de december editie van het ‘s Zomers ‘Nazomeren’ diner. We LOVE zomeren, Kerst & FOK!

Pop-up diner vrijdag 8 en zaterdag 9 december

  • 5-gangen diner* à € 59,- per couvert
  • 19.00u              inloop
  • 19.30u              aan tafel!
  • Tot ongeveer 23.00u ben je gezellig bij ons.

Folkert van FOK doet suggesties voor wijnpairings en uiteraard is er ’s Zomers Kombucha voor de non-alcoholico’s. Dranken op basis van nacalculatie.

Folkert maakt ‘t speciaal

Folkert, bekend van FOK wijnbar in Rotterdam West, is een ster in het samenstellen van wijn en spijscombinaties. Hij werkt voor gerechten altijd met seizoensgebonden producten en gebruikt waar mogelijk lokaal geteelde groenten. Dit in combinatie met zijn kwaliteiten als sommelier en enorme passie voor gastronomie maakt de smaken van de avond extra bijzonder. Tijdens het diner geniet je van high-level gerechten en volle glazen die naar meer smaken. Het team van FOK inspireert je met alle liefde ook voor je eigen kerstdiner.

Wij van ’s Zomers

En wij van ’s Zomers…regelen uiteraard een geweldige en kerstige setting om van te dromen. Vol sfeer, inspiratie en met servies van Kelly Wearstler. Vergeet je niet te reserveren? We hebben per avond plek voor 30 personen.

*Het concept van FOK BAR is zo ingericht dat er geen aanpassingen kunnen worden gedaan op het menu. Het menu bestaat voornamelijk uit groenten, maar is niet vega(n). Kosten voor het 5-gangen diner zijn € 59,- per couvert.

Christmas
is all around!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nog vragen? Neem contact op