Wie gun jij een compleet verzorgde kerstboom?

Maak je klaar om de belletjes te laten rinkelen met het Qmusic radiospektakel! Mattie geeft een kerstboomfeest en jij bent uitgenodigd! Stel je voor dat je een volledig uitgedoste boom wint, volledig gestyled door het creatieve team van 's Zomers Botanical Warehouse in Rotterdam.

Het gaat niet alleen om klatergoud en kerstballen – het gaat erom dat je die feestelijke pracht geeft aan iemand die het verdient of nodig heeft. Nomineer jouw vakantieheld, degene die van 2023 een comedyspecial maakte. Heeft jouw liefste vriend het echt zwaar gehad? Zorgden de dansbewegingen van collega Meggy voor tranen van vreugde? Of heeft het verzorgingshuis om de hoek feestvreugde nodig? Deel de liefde in de ether.

Houd de jingle bells vast, want de stylingsuperhelden van Zomersbloemen staan op het punt een uitbarsting van creativiteit op die boom los te laten. Verwacht glitter en sass. Het is het seizoen om gek te doen, dus laten we sprankelen. 

Geef jouw held op via instagram @mattiemarieke. En luister iedere werkdag van 6:00 tot 10:00 naar Qmusic. Volg waar Mattie, de maestro zelf, persoonlijk voor vrolijkheid zal zorgen, de kerstverlichting zal aansluiten zodat die vrolijke sfeer elke hoek bereikt! Maak je klaar voor een boom-prachtigste tijd! 🎄✨

Voor unieke sfeermakers, kado’s en inrichting kun je het hele jaar door bij ’s Zomers in Rotterdam terecht. Het creative team van de Studio van ’s Zomers verzorgen zeer exclusieve en unieke groene projecten voor Musea, Congressen, Bruiloften, diverse high-end Restaurants. December zit zo goed als vol qua kerstbomen styling, maar bespreek nu alvast de mogelijkheden voor volgend jaar, reserveer voor Pasen, volg de nieuwsbrief, instagram @zomersbloemen voor allerlei events.