Wipe Your Tears and Eat

À Table! 's Zomers x Wipe Your Tears and Eat op 26 & 27 augustus

Nou, wij hebben er weer een partijtje zin in. Dit zijn eigenlijk de vrolijkste weken van de(s) zomer(s).

Dat brengt ons bij nieuwe vrinden aan het firmament. Wipe Your Tears and Eat, ken je hen al? Een Rotterdams cluppie, échte Bourgondiërs, met een geweldig gevoel voor smaak en hoe een waanzinnige lunch of diner te bereiden en presenteren. Ze zijn bij ons, volgend weekend.

Wees welkom bij de meest verbluffende en exclusieve evenementen van het seizoen: 's Zomers x Wipe Your Tears and Eat diner en lunch.

Terwijl je de majestueuze poorten van 's Zomers binnentreedt, wordt je begroet door de rijke geur van de natuur en een sfeer van ongekende grandeur.

Je wordt begeleid naar jouw zorgvuldig gedecoreerde tafel, waar zachte kaarsenlichten dansen op fijn kristal en elegant porselein.

De jongens van Wipe your Tears and Eat creëren de meest fantastische smaken en gerechten met eerlijke producten, waar mogelijk biologisch. Daarbij serveren ze natuurwijnen, of ’s Zomers Kombucha voor de non-alcoholico’s. Het thema is de Zuid-Europese keuken. Wij weten wat er komt, het is écht te gek.

’s Zomers zorgt voor de entourage met beeldige bloemen, kleurrijk servies van Marni & Ann Demeulemeester x Serax, Trudon kaarsen en voor iedere tafel iets ‘eigens’. We hebben ruimte voor 32 gasten per dag, ieder van hen krijgt een goodiebag met Astier de Villatte en dat is op zichzelf al enig!

Reserveer nu jouw tafel voor ‘s Zomers x Wipe Your Tears and Eat 5 gangen diner of lunch*. Doe het, stop crying, start eating! Plaatsen zijn gelimiteerd en vol = vol.

Om een tafel te reserveren kies een van de opties hieronder. Hierna kun je direct afrekenen, of kies "betalen in de winkel" om op locatie af te rekenen.

Let op: *Het concept van Wipe Your Tears and Eat is zo ingericht dat er geen aanpassingen kunnen worden gedaan op het menu voor allergenen diëten en het menu is niet vega(n). Jouw reservering is bindend en kan niet ongedaan gemaakt worden.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nog vragen? Neem contact op