Paarse bloesemboom

bloesemboom_blauw

Magnoliaboom

bloesemboom_creme

Beauty bloesemboom

bloesemboom_oranje

Citroenboom

citroenboom

Rhododendronboom

bloesemboom_rozeoranje

Witte bloesemboom

bloesemboom_wit

Bloemstuk

gemengd_boeket

Gemengd boeket

boeket_summer

Mini boom

’s Zomers zijden boeketten en bomen

Een kleurenexplosie als eyecatcher die voor altijd mooi blijft: een zijden boom of boeket. Een klein bloemenfestival in je huis of ‘op de zaak’ waar je geen omkijken naar hebt. We maken het op locatie voor je op in een mooie pot, op een betonnen voet, op een plateau of misschien wel in een eigen vaas die je dierbaar is.

Zijden bloemen komen in veel verschillende soorten en kleuren. We overleggen graag wat jouw wensen zijn en in welke ruimte de boom of het boeket komt te staan…zodat wij iets kunnen creëren dat jouw huis of bedrijfsruimte precies de kleur en sfeer geeft die het nodig heeft. Alles is mogelijk en we zijn gewend om zijden bloemen / bladtakken en bomen in alle denkbare vormen en formaten voor je op te maken. Omdat zijde een leven lang meegaat doen we desgewenst een facelift voor een nieuwe uitstraling van jouw ‘forever flowers’. Zo vaak je maar wil. Change is good!

Zo werkt het:

’s Zomers Botanical Artificial Flowers 
Vul het formulier in, bel of kom langs om jouw wensen te bespreken. We laten ons inspireren door jouw karakter en de locatie.

❤ Wij maken een voorstel
Wij komen bij je terug met een voorstel en kostenindicatie. Hierin nemen we op hoe wij jouw zijden boeket of boom voor ons zien, met welke bloemen, hoeveelheden en met welke basis (pot, vaas of voet).

❤’s Zomers bloemen voor altijd bij jou
Als we overeenstemming hebben over de uitstraling van jouw artificial flowers, komt ons team de bloemen opmaken en installeren op locatie. Dan is het waarschijnlijk liefde op het eerste gezicht, maar we gaan pas weg als je helemaal tevreden bent.

MENU