Personal Shopping

‘s Zomers Personal Shopping

Wat we heel graag voor je doen, is een moment reserveren voor personal shopping. Ons team weet er alles van…dat is wat we doen en hebben. We kunnen ons best voorstellen dat als je een keer echt goed advies wil en naar ons toe komt, en je dan ook graag onze onverdeelde aandacht hebt. Op basis van misschien al concrete ideeën, foto’s of hersenspinsels, het maakt niet uit. Wij schenken iets lekkers in en nemen de tijd om al jouw dromen waar te maken.

Personal Shopping in het Geurenkabinet - Moederdag 2024

Wij doen bij ieder boeket en flowerbox een kaart voor een personal shopping moment. Er staat dan een goodiebag* voor haar klaar met onder andere een sample van de nieuwe Histoires de Parfums, bloemzaadjes en nog een verrassing met een geur uit duizenden.

Reserveer personal shopping in het geurenkabinet
* zolang de voorraad strekt

’s Zomers rendez-vous

Wil je liever buiten openingstijden winkelen? Bon! Met een select gezelschap, als verrassing voor je vriendin of omdat je gewoon graag eens alleen en ongestoord wil rondscharrelen in ons Warehouse. We zetten graag de deur voor je open. Neem contact met ons Warehouse om de mogelijkheden te bespreken.

Reserveer personal shopping