Zakelijk

Zakelijk

We komen vanuit ons Warehouse en onze Studio net zo lief naar jouw bedrijf als bij je thuis. Voor een showstopper op de bar, botanical advies en -aankleding. Zo komt ons team over de vloer bij boutiques, kantoren, restaurants en hotels. En verzorgen we vaak de styling voor (benefiet)diners, events en shoots. We maken graag een voorstel op speciaal voor jouw locatie. 

We houden niet van gedoe en maken het hele proces vanaf het eerste contact tot aan bezorging en de facturatie zo gemakkelijk en transparant mogelijk. We werken veel met abonnementen waarbij we wekelijks of tweewekelijks een mooi boeket of bloemenarrangement bezorgen. Heel handig, onze kundige bezorgers zetten het in een mooie vaas op z’n plek en nemen de vorige weer mee terug. Zo’n vers boeket zorgt voor een geweldige uitstraling. Het kan ook goed zijn dat je een voorkeur hebt voor artificials, zijden bloemen die je bij wijzen van altijd kunt laten staan. We gebruiken deze in vele vormen: een bloesemboom in de entree, kleurenexplosie in een vergaderzaal of op de receptie of sinaasappelboom in je winkel maakt een waanzinnig decor. 

Styling en inrichting

Los van verse en zijden bloemen helpen we graag met de gedeeltelijke of volledige inrichting van je bedrijfsruimte(s). Vanuit onze Studio kunnen we volledig zorgdragen voor concept, ontwerp en realisatie van jouw project. We zorgen altijd voor een unieke invulling met een bijzondere en hoogwaardige uitstraling, die tegelijkertijd perfect aansluit bij waar jij als opdrachtgever gelukkig van wordt. We nemen je daarbij zoveel mogelijk uit handen en zorgen ervoor dat we contact houden over de status en om keuzes af te stemmen.

NB: Ons werk voor zakelijke opdrachtgevers valt onder bedrijfskosten. We bieden altijd concurrerende prijzen en transparantie in onze offertes. Naar zakelijke opdrachtgevers communiceren wij altijd prijzen exclusief btw. We komen met alle plezier een keer naar je toe om te inventariseren waar we iets kunnen ‘verzomersen’ en nog mooier maken. Je kunt ons hiervoor het beste bereiken via studio@zomersbloemen.nl en +31 10 4147 713. Vanzelfsprekend ben je ook van harte welkom in ons Warehouse.