LIvING THE BOtANICAL DReAM

's Zomers Bloemen Rotterdam

’s Zomers Botanical Warehouse

Living the Botanical Dream

We vieren 30 jaar ’s Zomers. De eerste 25 jaar runden we, Michael Swier en René Jongeneel, onze bloemenwinkel vanuit een charmante zaak aan de Rotterdamse Van Oldenbarneveltstraat, sinds 2019 is ons Botanical Warehouse gevestigd in De Hofbogen. Een schitterende locatie, 500m2 ruimte voor al het moois dat we vinden, een fijne binderij, ons botanical café, parkeergelegenheid voor de deur, een lekkere brede stoep voor alles dat we cool vinden voor buiten.

Ons Botanical Warehouse is waarvan we altijd hebben gedroomd. We LOVE our Warehouse.

Radical, Botanical, Beauty

Ons DNA: radical, botanical, beauty. We hebben de allermooiste bloemen en maken daarvan grote en kleine spektakelstukken. Bijzondere objecten die blijven inspireren. Alles dat lekker ruikt voor in huis en verzorgingsproducten vind je in een petit shop in shop. Onze decorateurs maken verbluffende installaties op locatie en weten alle ruimtes, business & casual, nog prachtiger te maken. Voor ons is ‘s Zomers een plek die altijd bruist. Die levendig is, aanschurkt tegen onwerkelijk, die vernieuwend en inspirerend is voor iedereen. Met ons lieve team als vrolijke heartbeat. We zijn er elke dag in onze winkel en 24/7 voor mensen die vanuit het hele land (en daarbuiten) bestellen via onze nieuwe webshop.

Zeg, wat heeft u zoal?

In de basis zijn we bloemist, dus je kunt altijd bij ons terecht voor een boeket, groot of klein. Boeketten bestellen kan ook telefonisch of via onze webshop, email of whatsapp. Bloemen hebben een magisch effect, kunnen zo veel zeggen en zijn elk seizoen speciaal. We hebben ook veel keuze in zijden bloemen / artificial flowers. Ze blijven voor altijd en altijd mooi. Bijvoorbeeld verwerkt in onze signature kunst bloesem bomen. Verder in ons warehouse: bijzondere woonaccessoires, objecten, kaarsen, verzorgingsproducten, huisparfum en vazen die je nooit meer kwijt wil. Eigenlijk alles dat je huis, kantoor, restaurant of boutique nóg fijner, mooier, kleurrijker, sfeervoller maakt. Trots om dit alles te verzorgen vanuit Rotterdam, maar we komen overal met liefde naartoe.

’s Zomers Labels

101 Copenhagen Abhika Alex Zeta
Ann Demeulemeester Ans Bakker Astier de Villatte
Atelier CSD Atelier van de Ven BDK Parfum
Bika Candles BOSA Carrière Frères
Celeste Mogador Cody Foster Dirk van der Kooij
Dolfi Domani Dru-ard
Ecri Ester and Erik Grown Alchemist
Guadarte Histoires de Parfums Jonathan Adler
Kinfill Kuhn L'Objet
La Thanatothèque Les Ottomans Lola's Apothecary
Lylies Lyngby Marowski
Nissaba Fragrances O4Home Objet de Curiosité
Only Natural Paul Smith Poggi Ugo
Pols Potten Pulpo Sebastian Herkner
Serax Shishi Silk-ka
Skogsberg & Smart Skultuna 1607 Soeder
Studio van Male Studio Zar Tinker tailor
Trovelore Trudon Versmissen
Zieta


Openingstijden winkel

Boekhorststraat 44-54, 3032 AB, Rotterdam

Maandag t/m zaterdag
09.00 – 18:00u
Zondag 11.00 – 16.00u
1e pinksterdag - zondag 19 mei gesloten
2de pinsterdag - maandag 20 mei van 11-16 open, geen bezorging

We zijn bereikbaar via e-mail, whatsapp of +31 (0)10-4127746 en inspireren graag via instagram en facebook. Via deze webshop kun je altijd 24/7 bestellen.