BLOeMEN ABoNNEMeNT

Bloemen abonnement

Bloemen abonnement

Er gaat niets boven een mooi boeket bloemen om je dag op te fleuren. Maar waarom zou je niet wekelijks of maandelijks genieten van prachtige bloemen? Met een bloemenabonnement kun je regelmatig een boeket thuis laten bezorgen en dagelijks genieten van een sfeer die luxe ademt. Verander je ruimte door onze flamboyante bloemen en geef je huis of kantoor wat extra pit en karakter met een Botanical bloemen abonnement van 's Zomers! Vraag een bloemen abonnement aan.

Bloemen abonnementen van ‘s Zomers

Bij 's Zomers geloven we dat bloemen deel moeten uitmaken van je dagelijkse leven - en dat ze niet alleen bedoeld zijn voor speciale gelegenheden. Ze zijn één van de fijne dingen des levens. Daarom bieden we een ruime keuze bloemenabonnementen aan, zodat je altijd van verse, kleurrijke bloemen kunt genieten. Met onze volledige service willen we jou in alles ontzorgen - van vaste bezorgers tot het plaatsen en vervangen van de bloemen, en zelfs het opruimen achteraf. Zo staat je bloemenbos er weer fris bij als je thuis komt. Bij warm weer bellen we extra om je persoonlijk advies te geven, zodat je bloemen er altijd op hun best uitzien. Want kwaliteit, aandacht en nazorg vinden we belangrijk. Onze boeketten worden bovendien in de leukste vazen geleverd. Wil je liever je eigen vaas? Dat is geen probleem! Je kunt er ook voor kiezen om de vazen wekelijks af te wisselen: wij verrassen je graag en lenen onze vazen met veel liefde en zorg uit.

Wat zijn de voordelen van bloem abonnementen?

Bloemen hebben de (bewezen) kracht om op te vrolijken en een glimlach te verspreiden. Gebruik ze dus als je stijl muze, fleur je omgeving op en geniet van een persoonlijke, kleurrijke humeur booster. Bovendien hoef je je dus geen zorgen te maken over het in leven houden van de bloemen - ons getalenteerde team van bloemisten regelt alles voor je. Des te meer reden om een abonnement te nemen. Een van de beste dingen van een bloemenabonnement is daarnaast het gemak. Je hoeft niet naar de winkel te gaan of ze zelf op te halen, want ze worden direct aan je deur bezorgd in regio Rotterdam. Ideaal voor de busy bees onder ons. Je kunt bovendien kiezen hoe vaak en wanneer je ze wilt laten bezorgen. Je kunt je abonnement altijd aanpassen naargelang je wensen en behoeften. Bij s ‘Zomers geldt: the sky’s the limit!

Wekelijks, tweewekelijks of maandelijks abonnement

Wij leveren wekelijks, tweewekelijks of maandelijks bloemen aan huis. Voorafgaand aan het afsluiten van een abonnement bespreken we jouw wensen. Dit kan online, aan de telefoon of gewoon gezellig bij ons in de winkel. Geen tijd om langs te komen? Dan volstaan foto’s van de ruimte ook. Het liefst hebben we persoonlijk contact, want zo kunnen we je visie tot leven laten komen. We laten ons inspireren door jouw karakter en de plek waar de bloemen komen te staan. Een showstopper op je kookeiland, weelderige bos op tafel of compacte biedermeier voor op de sidetable: we denken met liefde mee. In onze binderij stellen we met zorg jouw bos samen. We bezorgen deze op de dag van jouw keuze en zetten het neer op de plek waar je wil. Je kunt je abonnement overigens altijd pauzeren of opzeggen als het even niet uitkomt. Dat is toch iris-istible? Vinden wij wel. Je eigen bloem abonnement heb je al vanaf €35 met bezorging en vaas, vraag een bloemen abonnement aan.

Onze populaire bloemen abonnementen

Een van onze populairste bloem abonnementen is de wekelijkse levering. Bloemen blijven seizoensproducten, hierdoor is niet iedere bloem het hele jaar te koop. We werken waar mogelijk graag met bloemen van het seizoen. Wij garanderen dat de bloemen een week mooi staan. Sommige bloemen blijven ook langer mooi, daar kun je tot twee weken plezier van hebben. Mix en match jouw boeket met opties zoals delicate orchideeën, mooie pioenrozen, zonnebloemen en gemengde rozen. Wat voor soort bloemen je ook wilt, bij ons geniet je altijd van luxe, seizoensgebonden bloemboeketten. Het is daarnaast ook mogelijk om voor een artificial bloemenabonnement te kiezen. Daar heb je al helemaal geen omkijken naar!

Ook leuk als cadeau

Onze grote liefde voor bloemen inspireert ons iedere dag weer tot het maken van de mooiste, verrassende boeketten. Of je nu op zoek bent naar een manier om jezelf, jouw huisgenoten, je partner of een ander speciaal iemand te verwennen: met een bloemenabonnement geef je iedereen een kleine dosis dagelijks geluk. Wil je ook het buitenleven naar binnen halen? Neem dan nu een ‘s Zomers bloemenabonnement en geniet het hele jaar door van de allermooiste boeketten van de hoogste kwaliteit.