Valentijnsboeketten

Verras je geliefde met de luxe Valentijnsboeketten van ‘S Zomers. Een bijzonder mooi boeket voor een bijzonder mooi persoon.

Bestel je Valentijnsboeket online bij ‘S Zomers en voorkom dat je op het laatste moment in de rij moet staan voor een boeket. Onze Valentijnsdag boeketten zijn af te halen bij onze botanische warehouse. Of laat je een valentijnsboeket bezorgen in regio Rotterdam. De bezorg en -ophaalmomenten zijn vanaf 11 t/m 14 februari.

 • 's Zomers

  Aphrodite Bouquet

  Aphrodite. Godin van schoonheid en beschermster van flora & fauna..wat wil je nog meer om je Valentijn te verrassen. Dit boeket zit vol met zachte, ...
  125,00175,00
 • 's Zomers

  Athena Bouquet

  Ons Athena bouquet. Beschermster van kunstenaars en beschermengel van de Griekse helden..wat wil je nog meer om je Valentijn te verrassen. Dit boeket zit vol ...
  70,00100,00
 • 's Zomers

  Eros Bouquet

  Eros. God van de liefde..wat wil je nog meer om je Valentijn te verrassen. Dit boeket zit vol met zachte, knuffelbare tinten en bloemen. Psst..maak ...
  40,0065,00
 • 's Zomers

  Hera flowerbox

  Hera. Koningin van de goden..wat wil je nog meer om je Valentijn te verrassen. Deze flowerbox zit vol met zachte, knuffelbare tinten en bloemen. Psst..maak ...
  125,00

Unieke Valentijnsboeketten

Rozen horen natuurlijk bij Valentijnsdag als bloem van de liefde. Een prachtige bloem, maar geen uniek cadeau voor jouw speciale persoon. Daarom heeft ‘S Zomers niet zomaar het doorsnee boeket rode rozen. Verras jouw geliefde met The Greatest Love boeketten, flower boxes, wild romance kleuren, explosies en zijden bloemen die net als jullie liefde nooit vergaan. Laat ons de ervaring naar jouw geliefde toe brengen met onze bezorgservice in Rotterdam waarmee we je Valentijnsboeket bezorgen. Of haal het boeket persoonlijk op in onze winkel in Rotterdam.

De stijlvolle gemengde boeketten en bloemarrangementen van ‘S Zomers zijn het perfecte cadeau voor zij die het beste verdienen. Onze biologische bloemen zijn van hoge kwaliteit en samengesteld in boeketten door onze ervaren bloemisten. Voor de echte romanticus hebben we de mooiste love letters waarmee je (anoniem) een liefdesbrief aan je Valentijn schrijft, die wij voor je versturen. Fleur jouw geliefde op met een Valentijns ervaring die je nergens anders vindt. 

Maak jouw Valentijnsdag compleet

Een Valentijnsboeket is niet de enige manier om blijk van waardering te tonen. Maak de verrassing extra bijzonder door het boeket te combineren met een aanvullend Valentijnscadeau.  Geniet ‘s avonds van een luxe fles bubbels en heerlijke marshmallows. Verwen je geliefde met de perfecte parfum, geurkaars of romantische massageolie. Valentijn is niet compleet zonder een prachtig cadeau.

Tip: Bestel bij ‘s Zomers een fles bubbels of parfum mee bij je valentijn boeket en wij zorgen ervoor dat jouw Valentijnsdag in een keer compleet is.

Prachtige vaas bij jouw Valentijnsboeket

Een luxe boeket bloemen is niets zonder een (luxe) vaas om het in te presenteren. Onze collectie van vazen bestaat uit elegante vazen geïnspireerd door bloemvormen. De unieke oppervlaktestructuur is bereikt door het zorgvuldig met de hand te glazuren. Gemaakt van hoogwaardige materialen zijn ze speciaal ontworpen om de bloemen er prachtig in te laten uitzien.

Wil je liever een standaard vaas meegeleverd krijgen? Ook dat kan. Voor slechts €9,- extra leveren wij een vaas zodat je hier niet meer over hoeft te stressen.

Bestel nu jouw valentijn bloemen en voeg een vaas toe aan jouw bestelling, zodat jouw geliefde niet alleen een onvergetelijke valentijn bloemen ontvangt, maar ook een mooie vaas om het in te presenteren. Zo kunnen ze nog langer genieten van jouw cadeau.

Bloemen voor jouw Valentijn bezorgen in Rotterdam

Ben je niet in de gelegenheid om je geliefde persoonlijk een Valentijnsboeket te geven? Geen probleem! ‘S Zomers biedt de service om Valentijn bloemen te laten bezorgen op locatie in de regio Rotterdam. Zo verras jij jouw geliefde waar dan ook. Onze bloemen bezorgservice garandeert een snelle en efficiënte levering tussen 11 en 14 februari. Voorkom dat je op het laatste moment nog een boeket moet regelen en geniet samen van de dag. 

Valentijn bloemen bestellen 

Bestel jouw boeket alvast online bij ‘S zomers zodat we het boeket van 11 tot 14 februari kunnen bezorgen of zodat je deze kan ophalen. Verras je geliefde met een luxe boeket naar jouw keuze en voeg de allermooiste love letter toe voor een persoonlijke touch. Welke boeket zal jouw geliefde laten stralen?